Klacht: NIETS ontvangen.

op 04 mei 2017 over 123BestDeal.com in de categorie Deal-Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Telefoonhoes, deluxe besteld, voor iPhone 6s plus. Eerste zending waren de hoeken vanaf bij ontvangst. Op eigen kosten getourneerd wat ik al niet netjes vind. Tweede, garantie zending is nooit aangekomen. Omdat ik t product nodig had voor vakantie genoodzaakt een andere te kopen. Nu doet t bedrijf moeilijk over terug betalen. Ik heb niets meer aan wederom een volgend product en door de afhandeling, ik ben reeds 20 mailtjes verder, zit ik ook niet te wachten op een tegoed bon. Niet geleverd dus gewoon terugbetalen.

Gewenste Oplossing:

Terugbetaling van t geen niet ontvangen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar 123BestDeal.com over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door HugoRotteram