Klacht: Niets kloppen met de berichten van gegadigden

op 31 augustus 2018 over Lexa.nl in de categorie Datingsites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Er klopt niets van de berichtgeving van l exa Ik krijg mededelingen van mannen terug dat ze niet geintresseerd zijn maar die ik nog nooit heb aangeschreven het is een grote rotzooi bij l exa ,ze moesten meer geld besteden aan de klachten in plaats van reclame op tv ik heb nog nooit zoveel spijt gehad van iets als hier in geschreven te staan !! Echt jammer !

Gewenste Oplossing:

Wanneer Lexa zijn verantwoording neemt en de administratie goed last verlopen en een goede klantenservice zoals het hoort!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Lexa.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Lexa.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jahoka