Klacht: Niets besteld wel betalen

op 01 augustus 2017 over DetoxFormule.nl in de categorie Gezondheidswinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Iemand heeft via mijn gegevens een product bij DetoxActief besteld. Na ontvangst pakket heb ik deze ongeopend geretourneerd maar nog blijft ik rekeningen krijgen en zelfs een incassobureau is op mijn dak gestuurd. En als ik reageer op hun mail krijg ik de standaard mail terug i.p.v. mijn bericht te beantwoorden. Er schijnen veel gedupeerde te zijn! Deze wijze van werken is schofterig en brutaal.

Gewenste Oplossing:

Als alles wordt ingetrokken en ben bereidt om dat wel de verzendkosten te betalen met een maximum.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over DetoxFormule.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over DetoxFormule.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Vesta77