Klacht: Niet willen of moeilijk doen over afgifte HAPPY BEEDAY

op 31 oktober 2017 over BP in de categorie Tankstations

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Meerdere malen getankt bij BP raalte Geen happy BEEDAY gekregen vanmiddag om gevraagd actie was z.g. afgelopen terwijl er stapels achter de kassa liggen uiteindelijk toch gekregen tank regelmatig bp maar voor mij hoeft raalte niet meer mvg egbert oosting pasnr 70567891159665

Gewenste Oplossing:

als ik normaal behandelt wordt en geen smoesjes

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over BP

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over BP nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door eforijssen