Klacht: niet toegelaten ,zonder reden.

op 08 augustus 2016 over Oostappen Vakantiepark in de categorie Vakantieparken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

hoi
we reden 250km om naar de camping te gaan daar aangekomen mochten we er niet op zonder verklaarbare reden allen om de kenteken van de auto, pure onzin we hebben de politie gebeld die wisten van niks af van een kenteken check ,ze hadden niet eens de volledige gegevens van mijn wij waren op de door reis en hebben telefonisch een boeking gedaan . ze hadden allen de naam en de adres, daar kun je geen kenteken zomaar op na checken, ik ben er nog nooit geweest.
puur discriminatie is dit omdat we met merecdes en tabbert aan komen, is het weer die kampers of zigeuners komen er weer aan.
ik heb om het kenteken lijst gevraagd maar ze zeiden we zijn hem kwijt.

ik ga een klacht indienen bij het college van de rechten voor de mens.
dit is niet acceptabel . ik had 2 huilende kinderen bij.
belachelijk dit.

jh schafer, oranjetip 5. son

Gewenste Oplossing:

een verontschuldiging en dat de blokkade word eraf gehaald,
en de reiskosten vergoeding.

Alle klachten die gemeld zijn door robina2