Klacht: Niet thuis geven en dreigen met beslaglegging

op 20 juni 2017 over Deurwaarder Van den Bergh en Partners. in de categorie Deurwaarders

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn Klacht
Een openstaande bedrag van nog geen 20euro is in een keer een bedrag van 348euro geworden. Vorige week stonden ze met vonnis aan de deur maar ik kon een betalingsvooirstel doen binnen twee dagen. Dit direct gedaan kreeg netjes bericht dat mijn mail in behandeling is genomen vervolgens valt 2 dagen later brief op de mat dat als ik nu niet betaal er beslag gelegd wordt op mijn auto. Ik wacht nog steeds op antwoord heb gebeld maar kantoor was dicht mail gestuurd maar geen reactie dit keer ook geen ontvangsbevestiging terwijl mail wel is verstuurd.

Gewenste Oplossing:

Inwilligen verzoek betalingsregeling

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Deurwaarder Van den Bergh en Partners.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Deurwaarder Van den Bergh en Partners. nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Flowerhilly