Klacht: Niet tevreden met kapsel

op 20 december 2017 over Brainwash Kapper in de categorie Kappers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik vroeg om een kort pittig kapsel. Kapster liep regelmatig weg om gesprekjes te voeren met stagiare en om zich met andere klanten te bemoeien. En daarbij was ze wel heel druk om mij een produkt te verkopen. Met als resultaat dat ik blij was dat ze klaar was maar ik heb alleen niet mijn korte pittige kapsel heb.

Gewenste Oplossing:

Als ik voor wat ik al betaald heb mijn pittige korte kapsel heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Brainwash Kapper

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Brainwash Kapper nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Corriehus