Klacht: niet terug betalen van geld

op 14 september 2017 over Toemen Modelbouw in de categorie Modelbouw

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 5 April heb ik bij Toemen modelbouw een Nasa unit besteld. Na vele telefoontjes en emails hoorde ik van hun dat zij het niet konden leveren en dat het bedrag zo worden terug gestort. Nu inmiddels September en nog is het bedrag van 400 Euro niet terug gestort ondanks een email van mijn advocaat.

Gewenste Oplossing:

Toemen moet het bedrag wat zij onrechtmatig vast houden gewoon terug storten op de rekening die hun gegeven is

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Toemen Modelbouw

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Toemen Modelbouw nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Duco_P