Klacht: niet ruilen ondanks annuleringsverzekering

op 19 juni 2017 over Eventim in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

een avondje naar de bodyguard. Tickets gekocht incl. annuleringsverzekering van 5% van de aankoopsom, omdat ik niet zeker wist of mijn tante van 79 mee zou kunnen. Helaas kon het niet, dus wilde ik de tickets verzetten. Na vier (!) dagen bellen eindelijk iemand aan de lijn die me direct naar de website verwees. Ik kan mijn geld terugkrijgen door 5 documenten fysiek naar een adres in Hoofddorp te sturen (geen antwoordnummer). Voor iets wat in 3 minuten op de website besteld en betaald is, vind ik dit echt 19e eeuwse handelwijze. Dat betekent dus veel later naar De Bodyguard omdat we eerst op teruggave geld moeten wachten… (was 220 euro, dus niet zomaar een bedrag)

Gewenste Oplossing:

Per mail of telefoon datum verzetten en per mail annulering inzetten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Eventim

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Eventim nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door IlsevdB