Klacht: niet retourneren van geld kaartjes Guns Roses

op 10 juli 2012 over Ticketloket.com in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had als verassing voor mijn zoon 2 kaartjes gekocht voor het concert van Guns Roses op 04-06-2012. 1 week tevoren kreeg ik een mail dat de kaartjes niet geleverd konden worden. Ik kon kiezen of andere kaartjes of mijn geld terug(binnen 30 dagen). Ik heb ervoor gekozen om mijn geld terug te vragen zodat wij op ons gemak konden kiezen voor een ander concert. Mijn zoon erg verdrietig. Nu op 10 juli en vele mails verder heb ik nog steeds mijn geld niet terug gestort gekregen en heb ik helaas geen geld om nieuwe kaartjes te open. Wat adviseren jullie mij te doen?

Gewenste Oplossing:

Retour van mijn geld zodat ik naar een ander concert kan met mijn zoon.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Ticketloket.com in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Ticketloket.com een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Ticketloket.com

Heeft op 08 september 2012 om 18:04 geantwoord

Geboden Oplossing:

Inmiddels is per mail contact opgenomen met de klant en is de klacht opgelost.

Alle klachten die gemeld zijn door Marlousd