Klacht: Niet ontvangen pillen

op 10 juli 2017 over Afslankringen.nl in de categorie Gezondheidswinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb nu 6 dagen geleden bij afslankpillen.nl een bestelling geplaatst maar door “de drukte” is deze bestelling vertraagd, nu een week later heb ik de pillen nog steeds niet, ik probeer ze te bereiken via alle wegen maar krijg niemand te pakken, ze reageren niet op berichten en mails en wanneer je een recensie neerplaatst verwijderen ze hem, erg slechte zaak dit!!

Gewenste Oplossing:

Mijn geld terug of de pillen ontvangen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Afslankringen.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Afslankringen.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ilonavet1