Klacht: niet ontvangen extensions

op 04 augustus 2016 over 1001extensions in de categorie Kappers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na bestelling een bevestiging van bestelling gekregen met track and trace code. De extensions zouden binnen 6-8 werkdagen geleverd worden inmiddels wacht ik al twee weken. Via track and trace was te zien dat het pakketje in behandeling was bij post nl, maar inmiddels word aangegeven dat het pakketje is teruggestuurd naar de verzender.

Gewenste Oplossing:

Ben pas te vreden als het geld weer op mijn rekening staat

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over 1001extensions

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over 1001extensions nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door BrittvP