Klacht: Niet online kunnen

op 31 mei 2016 over EA Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb vandaag xbox live gekocht voor 2 weken. Ik heb de code ingevuld en alles leek goed te zijn. Nu wil ik fifa UltimateTeam doen, maar als ik een westrijd start staat er; `je beschikt niet over de juiste rechten in je profiel om deze functie te gebruiken. Hoe kan ik dit oplossen?

Gewenste Oplossing:

Als het probleem is opgelost en ik online kan.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over EA Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over EA Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Dannyveer