Klacht: niet naleven kontrakt

op 18 juli 2016 over twoo.com in de categorie Websites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb vandaag 2euro betaald om 3 dagen een Premium kontrakt te hebben; Wat blijkt, ze hebben net mijn voordelen afgenomen .. Dit is nu de tweede keer op 1 avond dat ze mij proberen op te lichten.. Dit kan echt niet meer,

Gewenste Oplossing:

ik zal pas tevreden kunnen zijn als alles in orde is en blijft, ook met mijn eerste klacht van vanavond tussen 22.00u en 23.00u.Dan vind ik dat ze mij een geste mogen geven ook. Ik ga niet vragen om iets meer dan waar ik recht op heb, maar ik vind dat ze hier echt hun verantwoordelijkheid mogen nemen..

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over twoo.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door twoo.com in behandeling genomen

Bericht van twoo.com

1 jaar geleden - Goedemorgen, Bedankt voor je bericht. Mag ik je vriendelijk vragen aan welk e-mailadres je account gekoppeld staat alsjeblieft? Dan kijk ik meteen een aantal zaken voor je na. Alvast dank voor je medewerking!

Alle klachten die gemeld zijn door Tom666