Klacht: niet mijn gewonnen prijzen uit keren

op 07 maart 2016 over Veilinghopper in de categorie Online Veiling

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo ik heb 5 x bied prijzen gewonnen bij de veilinghopper 4 maanden geleden maar ik heb tot nog toe niets ontvangen,stond wel bij dat ze opgestuurd zonden worden ,ik heb wel 20 mails gestuurd maar er word niet op gereageerd, wel 30 x gebeld,word niet opgenomen, ik heb ook een aangetekend brief gestuurd maar is ongeopend retour gekomen.
ik heb ook aangifte gedaan bij de politie, van internet fraude, maar deze geven aan hier geen tijd voor te hebben.
ik weet niet wat ik verder nog kan doen aan dit bedrijf, er zijn meerdere mensen die dezelfde ervaringen met veilinghopper, die hebben gereageerd op de klachten kompas.

Gewenste Oplossing:

als de klacht is opgelost, en ik mijn artikelen heb ontvangen.

Alle klachten die gemeld zijn door