Klacht: Niet langs geweest

op 26 mei 2020 over Go Parcel in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn paket zou vanavond tussen 18:30 en 21:30 bezorgd worden en ben gewoon heel de tijd thuis geweest, en kijk net op mijn track and tracé code en nu staat er dat ze mij gemist hebben. Oftewel de bezorger is helemaal niet hierlangs geweest. Ik zou maar mensen aannemen die hun werk serieus nemen , ipv geen zin hebben in hun werk en snel naar huis willen.

Gewenste Oplossing:

als diegene het persoonlijk nog komt brengen. Ipv dat ik naar een afhaalpunt kan gaan, en aangezien ik het morgen nodig had.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Go Parcel

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Go Parcel nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ro1998