Klacht: Niet kunnen slapen door straatveger

op 13 juli 2016 over gemeente Tilburg in de categorie Gemeente

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik word vanaf 7 uur wakker door een straat veger! Ik probeer te slapen aangezien ik vandaag iets kon uitslapen. Nee wordik vanaf 7 uur vanochtend tot half 10 gestuurd door een straatveger waardoor.ik nu mijn rust.niet hebben kunnen pakken! Jullie worden bedankt daarvoor!!!

Gewenste Oplossing:

Als ze dat smiddags gaan doen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over gemeente Tilburg

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over gemeente Tilburg nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jessibouthoorn