Klacht: niet kenbaar maken in winkel van aanbieding

op 13 mei 2016 over COOP in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik woon op Vlieland en heb daar al zeker drie keer meegemaakt, dat wanneer er bepaalde artikelen (vooral koffie) in de aanbieding zijn, ze het daar niet kenbaar maken in de winkel. Zo ook deze week. Ik heb het één keer gemeld. Ze waren het vergeten (dat kan) Maarrrrr drie keer wel héél opvallend. Ik lees de folder goed, maar op het eiland zijn veel toeristen en hebben daar dus geen flauw benul van. Ik vind dit niet kunnen.

Gewenste Oplossing:

Ik ben eigenlijk altijd tevreden over de COOP.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over COOP

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over COOP nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mevr Gerrits