Klacht: Niet goed nooit meer je geld terug!

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Iets besteld en dezelfde dag retour gestuurd, het was niet wat ik verwachte van het product en zeker niet voor mijn schouder.
Helaas geen geld retour want elke keer is er iets, dan hebben ze het nog niet ontvangen, dan hebben ze het nog niet gekeurd, Dan is het weer iets met de betaling die niet lukte terwijl ik het via de IPad betaald heb dus rekening nummer is goed dan opnieuw het rek.nr gegeven en dan lukt het weer niet! Pfffff ik ben er zo boos over ik wil mijn geld!
26,95 opsturen koste mij ook geld 7 euro dus belachelijk dit alles.

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn geld 26,95 retour met een Waarlijk excuus

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Aticfit nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Catharina28