Klacht: Niet goed gedrukt en weigeren opnieuw te drukken

op 12 juni 2017 over Printcarrier in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

We hebben 1.000 A5 magazines laten printen. De cover – voor en achter – is niet goed gedrukt. In de donkergrijze achtergrond loopt overduidelijk een brede lichtgrijze streep. Ik wil nieuwe magazines maar krijg tot mijn verbazing slechts 20% korting. Moest wel 50 (!) boekjes opsturen dat is 5% plus verzendkosten. Schandalig slechte afhandeling van een klacht! Nooit iets bestellen zou ik zeggen.

Gewenste Oplossing:

nvt

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Printcarrier

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Printcarrier nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Marcellosart