Klacht: Niet geweest

op 06 oktober 2017 over Vitens in de categorie Waterschappen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag afspraak voor een nieuwe watermeter. Monteur niet geweest.
Monteur beweerd beneden zijn geweest en op een heel oud duidelijk niet werkende belsysteem gedrukt te hebben, niks gehoord te hebben en weer weggegaan is. Er zit geen deur bij het trappenhuis dus monteur kan gewoon naar de voordeur lopen en daar op de bel drukken, of mijn 06 bellen zodat ik hem omhoog kan sturen. Niet gedaan dus. Dit kost mij een hele vrije dag.

Gewenste Oplossing:

Ze kunnen vandaag niet meer komen, daar was ik nog akkoord mee als dat wel kon. Maar nu lijkt mij een vergoeding op z'n plaats aangezien dit bij een vrije dag heeft gekost

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vitens

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vitens nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Goudzwaard