Klacht: niet geleverde halsketting.

op 17 september 2017 over mijnnaamketting.nl in de categorie Internetshops - bedrukte produkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 14 september j.l. zou Mijnnaamketting een halsketting leveren aan mij. Dat is dus niet gebeurd. Heb ze benaderd op het contactformulier van hun website dat ze de ketting vóór 30-09-2017 alsnog kunnen leveren. Doen ze dat niet dan ontbind ik de overeenkomst. Gezien het aantal klachten ik lees op internet over dit bedrijf wil ik dit hier ook melden.
Vriendelijke groet,
Corrie Springintveld

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik mijn geld terug krijg of een goede halsketting krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over mijnnaamketting.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over mijnnaamketting.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Corine49