Klacht: Niet geleverde bestelling

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een game besteld op de website allyourgames.nl. De bestelling is niet geleverd. Allyourgames gaf aan dat ik nog enkele dagen moest wachten (5 werkdagen). Dat heb ik dus gedaan maar helaas zonder resultaat.

Het afleveradres is het bedrijf waar ik werk dus ik heb voor de zekerheid overal rondvraag gedaan of mijn collega’s een pakketje met mijn naam hebben aangenomen. Dit bleek niet het geval.

Nu probeer ik wederom contact op te nemen met Allyourgames maar dit lukt niet. Twee weken probeer ik dagelijks om telefonisch contact te leggen en heb ik al een stuk of 5 mails verstuurd.

Ik heb een klacht ingedient bij postNL maar het pakketje is bij hen niet bekend.

Gewenste Oplossing:

Allereerst wil ik contact met de organisatie. Ik vind de gang van zaken erg vervelend en ik wil dit graag oplossen maar dat lukt alleen wanneer ik contact krijg. Daarbij zou ik graag mijn geld terug krijgen wanneer ik de bestelling als nog niet ontvang.

Alle klachten die gemeld zijn door Orrylichtenberg