Klacht: Niet geleverd

Anny van Lankveld op 23 november 2022 over Mode Outlet Rotterdam in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Begin oktober spullen besteld. die pasten niet, maar ik kon ze niet retourneren, wel kon ik voor hetzelfde bedrag andere spullen bestellen. Dat heb ik gedaan, en nu, eind november, is er nog steeds niets afgeleverd.
Kreeg wel bericht dat ze waarschijnlijk failliet verklaard worden, maar dat bestelde spullen wel geleverd zullen worden. Ik wacht af, maar heb er geen vertrouwen meer in… En vooraf betalen zal ik zeker niet meer doen.

Gewenste Oplossing:

Dat de bestelde spullen nog dit jaar geleverd worden, of dat het geld teruggestort wordt.

Beoordeling 2/10 star-1 (10)

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Mode Outlet Rotterdam

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Mode Outlet Rotterdam nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Anny van Lankveld