Klacht: niet gekregen waar we voor geboekt hebben

op 11 juli 2016 over Slangenreizen in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

we hebben telefonisch geboekt,en kregen een mevrouw aan de telefoon.
ik heb met haar onze reis geboekt voor 3 dagen disney.
er staat duidelijk op 3 dagen parijs/en of disneyland.
dus wij disneyland geboekt(dachten we).
vol vertrouwen stapte we in de bus en bijna in parijs was meneer de bus chaffeur aan het vertellen om hoe laat we een boot konden nemen (ik kan absoluut niet tegen op een boot te zitten dus dat werdt niets) en in een tower (wegens hoogte vrees dus dat ging het hem ook niet worden).
tja dan maar gaan slenteren met een kind en op zoek naar een restaurant om te kijken voor iets te eten.pfff onze wereld was helemaal ingestort.onze teleurstelling was heel groot.
nouuu eerlijk gezegd ik was des duivels ik was ontzettend boos omdat de reis niet was wat we wide. de buschaffeur heeft nog gebeld maar ja schoten we ook niks mee op.
het enige wat er gezegd werdt was m een mail te sturen om een klacht in te dienen.wat was ik boos toen zeg! een reis verkocht aan ons en niet gehouden aan de boeking geen comesatie helemaal niks!
we waren er al dus wat moest hij eraan doen de buschaffeur het enigste wat hij kon doen was ons zijn excuses aanbieden
we gingen kijken op het papier en zag dat het inderdaad was hoe het stond. dus heb geen vertrouwen meer in slangenreizen want vertrouwen kun je niet hebben, want schrijf/typen het heel anders dan dat je het boekt.
in het vervolg waar we iets boeken de papieren dubbel goed lezen want ze vertrouwen erop………
ze had gelijk moeten zeggen mevrouw drie dagen disney dat kan niet ,dan had ik het ook never nooit niet geboekt! wat ze niet gedaan heeft, en ons de volste vertrouwen gegeven dat het zo goed was. wat het absoluut niet was!
ik was blij dat ik thuis was zeg! wat een Kwalitatief Uitmuntend Telleurstellend weekend!
nooit geen slangenreizen of bovo reizen meer voor mij!!
toch beter oad met de kids bus we waren al aan het twijfelen hadden we het nou maar gedaan, dan hadden we drie dagen genieten gehad!
nu heel teleurgesteld in ons verziekte weekend. nu niet echt om er naar terug te kijken!. zeker niet voor de kleine man. want ook bij hem is de teleurstelling heel groot (nog groter dan bij ons denk)

drie heel erge teleurgestelde.

Gewenste Oplossing:

tegemoetkoming van jullie uit

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Slangenreizen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Slangenreizen nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door incognito