Klacht: Niet eens aangebeld

op 18 oktober 2016 over Dynalogic in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag zoude er een pakket bezorgd worden. Ik ben de hele dag thuis geweest en ze zouden na tijd van een sms er om 17.40 zijn. Ik was gewoon thuis maar de bezorger vond het blijkbaar een prettig idee om snel thuis te zijn want ik heb een briefje in de briefenbus gekregen dat ik niet thuis was terwijl ik gewoon zat te eten en ik zeker wist dat de bel aanstond, toen ik het briefje vond heb ik gelijk opgebeld en ze konden de bezorger niet meer terug sturen omdat het pakket al afgemeld was… de meneer aan de telefoon was totaal niet vriendelijk, klantvriendelijk kennen ze niet.
nu kan ik morgen weer vrij nemen!

Gewenste Oplossing:

Voor de dagen die ik vrij heb moeten nemen en de minuten die ik naar een duur nummer heb moeten bellen toch een compesatie..

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 dagen geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Dynalogic

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 dagen geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Dynalogic nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 dagen geleden - Deze klacht is zojuist door Dynalogic in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Kellyzweers1