Klacht: Niet echt een klacht maar idee.

op 12 mei 2017 over RTL 4 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb niet echt een klacht, maar een idee. Ik kijk altijd met plezier naar Holland’s Got Talent. Een van de leukere programma’s op de Nederlandse TV. Echter ik vind dat je niet alle optredens van de artiesten over een kam kunt scheren. Een zanger is geen dansgroep, een circusact is geen zanger. Daarom vind ik het een oneerlijke concurrentie. Waarom wordt er niet in categorieën gejureerd? Categorie dans, zang en circusact al of niet met dieren. Daarnaast zou je ook nog een leeftijdscategorie kunnen inbouwen. Krijg je ook een leukere finale met meerdere winnaars.

Gewenste Oplossing:

Als u bovenstaand idee in overweging neemt, en misschien het volgende seizoen tot uitvoering brengt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 4

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 4 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Arno van Berkel