Klacht: niet bezorgt

op 18 oktober 2016 over Televizier gids in de categorie Tijdschriften

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Televizier gids

Reactie van de melder van de klacht egstorf

1 jaar geleden - goede avond sorry als ik het woord gebruik maar ik vind het asosiaal dat ik heb een paar keer gemeld dat ik geen televizier heb ontvangen ben nu een week verder dus u begrijpt nu hoef ik hem niet meer hoop dat hij er morgen weer in de bus legt zoniet dan zeg ik bij deze mijn abonnement op nog een prettige avond

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Televizier gids nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door egstorf