Klacht: niet bezorgen

op 20 januari 2014 over ZondagNieuws in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik wilde doorgeven dat wij in vakanties en soms gewone door de weeksedagen geen zondagnieuws en ook vaak geen maaspost/trompetter ontvangen, het zondagnieuws hebben wij nu al twee zondagen niet ontvangen en de maaspost/trompetter krijgen we meestal pas op donderdag laat in de dag, ik weet dat het dezelfde mensen zijn die de twee kranten bezorgen

Gewenste Oplossing:

misschien eens goed navragen hoe en wat, de personen die deze kranten rondbrengen die bezorgen heel vaak niet maar brengen dan wel een krant bij de mensen waar ze van weten dat deze gaan klagen, ik zou ook een nagaan waar ze de kranten laten waar ze wel voor betaald krijgen en die ze niet rondbrengen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ZondagNieuws

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ZondagNieuws nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door fam.Steffanie