Klacht: Niet betrouwbaar

op 30 mei 2016 over 1001extensions in de categorie Kappers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 11 mei extensions bij 1001extensions besteld. Het leek me een betrouwbare site. Inmiddels is het 30 mei en heb ik nog steeds niet binnen. Ik heb 3x een klachtenmail naar de klantenservice van de site gestuurd omdat er geen telefoonnummer staat, maar zonder reactie. Toen ging ik googelen en zag ik dat heel veel mensen hun bestelling gewoon niet ontvangen hebben. Wat kan ik hier tegen doen?

Met vriendelijke groeten,

Shirley

Gewenste Oplossing:

Als mijn bestelling binnen is en als ik reactie krijg van 1001 extensions

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over 1001extensions

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over 1001extensions nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Shirleyvdburg