Klacht: Niet alles geleverd

op 29 mei 2020 over ITEK in de categorie Fietsenwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had begin mei een homegym besteld. T duurde ff voordat die er was. Toen die binnen kwam heb m gelijk uitgepakt en na gekeken. Wat bleek ik had een pakket te weinig binnen gehad. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice en daar werd vertelt dat ze er achteraan gingen. We zijn nu bijna 3 weken verder en heb nog niks gehad. Ik heb in de tussentijd meerdere keren contact gehad met de klantenservice maar daar word iedere x t zelfde gezegd.
Ik ben er nu wel klaar mee. Ik ga maar is kijken wat mijn rechtsbijstand kan doen wantben bang dat dit niet snel opgelost is. Echt slechte service is dit.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn pakket binnen heb waar ik voor betaald heb.
En wellicht is een compesatie ook wel op zn plek.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ITEK

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ITEK nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Danielle81