Klacht: Niet accepteren van documenten, inhouden van geld

op 02 augustus 2016 over Viabuy in de categorie Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

meer dan 1 jaar geleden heb ik 200 eur overgemaakt op mijn rekening, ze hebben het tot nu vastgehouden en niet teruggeboekt. En ze accepteren voor identificatie level 2 alleen brieven van electra, gas en water maar geen brieven van de overheid (belastingdienst)

Gewenste Oplossing:

Wanneer creditcard is opwaardeert of bedrag is teruggeboekt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Viabuy

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Viabuy nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door gkollerics