Klacht: Nicolien Kroon

op 06 juli 2017 over RTL 4 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wil graag een opmerking plaatsen over de weervrouw Nicolien Kroon.
Wat ze zegt is oké. Hoe ze zich presenteert is oké maar wat een vreselijke stem heeft die vrouw. Daar kan ze natuurlijk niets aan doen maar ze is mijn inziens daardoor absoluut niet geschikt voor deze baan. Telkens als zij het weer presenteert verbaas ik me erover. Zap naar een andere zender om die stem niet te hoeven aanhoren.

Gewenste Oplossing:

Misschien iemand het weer laten presenteren met een prettige stem!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 4

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 4 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Dianne Kremers