Klacht: Netwerk error bij verkopen van auto’s

op 25 september 2017 over Rockstar Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste,

Iedere keer als ik meerdere auto’s verkoop via CEO of een collectie verkoop van meerdere auto’s krijg ik netwerk error … en het ergste is dat de auto’s dan weg zijn en het geld dan ook !! Dit heeft me zeker al 1 miljoen gekost !! …

Gewenste Oplossing:

Ik zou tevreden zijn als ik 1 miljoen aan GTA dollars op mijn account erbij krijg voor de geleden schade.. want zo schiet het niet op en krijg ik nooit iets bij elkaar gepaard. En natuurlijk als dit probleem opgelost word en zich niet meer voor doet zou erg fijn zijn !!! Account naam is : xxxjesssxx

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Rockstar Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Rockstar Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door xxxjesssxx