Klacht: Nek wervel verschoven naar een ritje in the bandit

op 21 september 2016 over Movie Park Germany in de categorie Attractiepark

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wou wel eens een ritje in the bandit doen heb waarschuwings borden gelezen en voldeed aan alle eisen ga er vaak in achtbanen en ben ook wel wat gewent .

Toen ik na de eerste afdaling een paar bochtjes had gedaan. Kreeg ik door het hevige heen en weer schudden een slag in mijn nek. Heb nog nooit last gehad van nek of rug klachten en ben echt wel wat gewend

Volgend fysiotherapeut bleken er na de rit 2 wervels te zijn verschoven kan door dit voorval ook mijn werk als verkeerslichten regelaar niet veilig uitvoeren.. dit kan en mag niet de bedoeling zijn van een attractie. Medische documenten kunnen op verzoek volgende week worden geleverd

Gewenste Oplossing:

Dat ik compensatie krijg voor mijn schade. Dat deze attractie of verbeterd of verdwijnd

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Movie Park Germany

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Movie Park Germany nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Pepijnvanbijsterveldt