Klacht: negeren van rookverbod

op 17 juli 2017 over Movie Park Germany in de categorie Attractiepark

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

We waren van 14 t/m 16 juli in movie park. Wat mij opviel is dat mensen en voornamelijk ouders het rookverbod voorledig negeren. Vooral in Nickland. Ze brengen de kinderen naar de attracties en staan bij het wachten volop te roken. En het ergste is dat de medewerkers van het park het niet zien of willen zien. Zelfs mijn kinderen viel het op dat er zoveel word gerookt en vooral stinkt.

Gewenste Oplossing:

Ik hoop dat jullie meer gaan opletten. Geef de ouders/mensen die roken een waarschuwing. Of zet er grotere borden. Nu staat het op de prullenbakken, die niet zo opvallen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Movie Park Germany

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Movie Park Germany nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Machete