Klacht: Namen niet leesbaar

op 09 februari 2018 over mijnnaamketting.nl in de categorie Internetshops - bedrukte produkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een mooie hartketting besteld voor de verjaardag van mijn dochter. Het is een letting met 3 hartjes, in elk hartje staat een naam, van haar man en van de 2 kindjes. De namen zijn zo klein ingezet dak je ze echt niet kunt lezen en dat voor dat bedrag, vind ik heel erg jammer. Mijn dochter heeft nu geen cadeau ontvangen, ik ben erg teleurgesteld. Wat kunnen jullie voor mij doen

Gewenste Oplossing:

Ik zou tevreden zijn als ik een nieuwe ketting kreeg met de geboortesteentje en de namen duidelijk leesbaar zijn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over mijnnaamketting.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over mijnnaamketting.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Daleymilan