Klacht: Na opzegging krijg ik nog steeds berichten

op 16 juni 2016 over Lexa.nl in de categorie Datingsites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Al enige tijd mijn lidmaatschap van lexa opgezegd. Ik ben wel uitgeschreven en betaal ook niet meer voor lexa maar ik krijg nog steeds berichten in mijn mailbox van vrouwen die mijn profiel hebben bekeken en die mij ook nog steeds toevoegen als favoriet en flirts sturen. HOE IS DIT MOGELIJK ?????

Gewenste Oplossing:

Als ik geen berichten meer krijg in mijn mailbox en mijn profiel ook daadwerkelijk van de site is gehaald.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Lexa.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Lexa.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door haal me van de site