Klacht: Na installeren van slimme meter werkt cv ketel niet meer

op 27 mei 2021 over Baas BV in de categorie Bouwbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na installeren van slimme meter is geeft Cv ketel storing aan.De monteur zei dat het door de lage druk kwam maar de druk is 2,0en dat is altijd zo geweest. Hij wilde mij niet verder helpen en verwees naar de Woonveste. Onze cv ketel is pas onderhouden en door de monteur van jullie werkt niet meer.de monteur wilde zo snel mogelijk weg zonder uitleg te geven over de werking van de slimme meter.ik heb hem gevraagd om uitleg. İk ben niet tevreden over de manier van uw monteur.

Gewenste Oplossing:

Als hij zelf oplossing zocht zodat hij mijn werkende cv ketel ook werkend liet.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Baas BV over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door akturan