Klacht: na bellen naar veronica kunnen ze mijn betaling niet vinden

piet en sien op 11 november 2014 over Veronica Magazine in de categorie Magazines

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

op 26 oktober veronica blad met tablet besteld en 79,00 direct gestort per internet bankieren ,kunnen ze bij veronica niets vinden over betaling,heel vreemd kreeg van veronica een e.mail waarin ze mijn bestelling bevestigden,moest bewijs sturen ,maar krijg de emails steeds terug,denk dat ik 79 euro lichter ben voor helemaal niets.

Gewenste Oplossing:

zodra veronica mij bevestigd dat alles in orde is

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Veronica Magazine in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Veronica Magazine een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Alle klachten die gemeld zijn door