Klacht: Na 2 maanden nog niks ontvangen….

op 27 april 2016 over ITEK in de categorie Fietsenwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik hen half maart 2 fietsen besteld als communie cadeaus. Toen werd er gezegd dat ze er eerder zouden zijn dan we ze nodig hadden op 24 april. Afgelopen zaterdag wilde we ze gaan ophalen waren ze niet eens besteld!!!! Gevolg geen communie cadeaus en 2 kinderen moeten teleurstellen. Ze zouden er een spoedbestelling van gaan maken en zouden er dinsdag zijn. We zouden gebeld worden….
Dinsdag om 17.00 nog steeds niks gehoord.. dus ik gebeld…m ze gingen zoeken…
Weer niks natuurlijk. Nu kreeg dhl de schuld. Maar dit zouden ze precies na kunnen hebben kijken met de t en t code…..????
ik word nu vandaag dus woensdag gebeld weer in de hoop dat ze er zijn
Maar heb net gezien dat er op Koningsdag dhl niet levert……
Dus ik ga mijn aanbetaling terughalen en ze via internet bestellen dan heb ik ze morgen in huis.
Echt verschrikkelijk hoe ze hier met mensen en kinderen omgaan. Echt schandalig!!!!!!!!! Ik durf hier nooit meer wat te kopen….

Gewenste Oplossing:

Vandaag de fietsen!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ITEK

Reactie van de melder van de klacht Nicole90000

1 jaar geleden - Vervolg mijn klacht; ze leverde idd niet op Koningsdag. Maar ze gaven me 100 procent garantie dat ik ze dag erna donderdag zeker zou krijgen....werknemer zou ze persoonlijk dan hier af komen geven. Donderdag half 4.....weer niks gehoord. Kon Ik zelf dus maar weer gebeld. Dhl was nog niet geweest. Ik vroeg of ze dhl wilde bellen vr info. Ze wisten niet hoe dit moest!!!@ heb ik dus zelf gebeld naar dhl om te vragen of ze al bij itek waren geweest. Dit was dus t geval!!!! Ik naar itek gebeld weer met deze info. Ze hadden nu ineens wel de t en t code en konden zien dat ze dag erna geleverd zouden worden. Vrijdag dus inmiddels...... Hierop heb ik me opgepakt en ben me aanbetaling terug gaan halen. Ik geloof niet meer en wil ze ook niet meer. Bij thuiskomst heb ik precies dezelfde fietsen besteld op internet bij bigline. Ik kreeg gisteravond nog een app dat ze ingepakt waren en al klaar stonden vr verzending. Zo makkelijk is t dus itek!!!!!!!!!!!!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ITEK nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nicole90000