Klacht: Myquizzie.com. schrijft zomaar geld van mijn rekening!!!

op 22 januari 2014 over myquizzie in de categorie Internet Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Tijdens gebruiken van mijn smartphone kwam ineens een popup van myquizie.com die ik wegdrukte. Vanaf november wordt er elke maand geld afgeschreven (16 euro per maand), er staat dat ik aankopen heb gedaan. Dit is absolute onzin. Ik heb daarvoor geen toestemming gegeven. Deze maand is hetzelfd gebeurd. Ik wil dat dit onmiddellijk ophoudt. Deze zogenaamde aankopen zijn tijdens uren gedaan dat ik aan het werk ben.

Gewenste Oplossing:

Dat dit niet meer gebeurd en het zou fijn zijn als ik mijn geld terug krijg. Het gaat hier om 48 euro! Dit soort money grabbing onzin moet ophouden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over myquizzie

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over myquizzie nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Elvirapila