Klacht: My Xperia Beschermd

op 14 september 2018 over Sony Xperia in de categorie Electronica - GSM

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste lezer,

Ik heb de telefoon van mijn moeder overgenomen, nadat ik haar google-account wilden verwijderen van de telefoon en in wilde loggen in mijn eigen google-account, kwam de geweldige bescherm-app My Xperia Beschermd om de hoek kijken.

Na een 50-tal pogingen om in te loggen op mijn google account, mijn wachtwoord 3x te wijzigen en 50 verificatiemails heb gekregen, gijzelt de app My Xperia Beschermd mijn telefoon nog steeds. Ik kan niet uit de app, ik kan niet verifiëren, want ondanks het juiste google-wachtwoord en gebruikersnaam, wordt er niks geverifieerd en krijg ik alleen te horen dat het wachtwoord niet matches met de gebruikersnaam.

Schandalig dat dit mogelijk is.

Gewenste Oplossing:

Als mijn telefoon niet meer wordt gegijzeld door My Xperia Beschermd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Sony Xperia over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door sanjey