Klacht: mw3 account gehackt

op 03 september 2016 over Activision in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

beste activision ik vind mw3 een otzettend leuk spel ik heb er dan vee4l voor gedaan om mijn barracks enzo te halen ik kwam in een tdm map hardhat en toen kon je ineens springen mijn wapen veranderde toen ging ik weg is alles weg ik ben weer lvl 1 mijn wapens zijn weg mijn deats zijn over de miljoenen terwijl ik een mooie ratio had alles ben ik verloren ik hoop dat jullie mij weer terug kunnen plaatsen in wat ik allemaal had en die gozer pakken hij heet nellyfox die hond
mijn naam is soldiertd
alvast bedankt voor de moeite

Gewenste Oplossing:

wanneer ik mijn barracks guns en alle dingen waar ik voor gewerkt heb terug heb

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Activision

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Activision nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door soldiertd