Klacht: Monturen Boss Orange

op 05 september 2018 over Hugo Boss in de categorie Mode

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Twee monturen van Boss Orange bij Specsavers aangeschaft. Na enkele maanden verf van het montuur laat los !! En nu ook de film laag aan binnenkant van de brilpoten laat los !! wat irritatie aan de slapen veroorzaakt. Uitslag, jeuk. Ik ben terug geweest bij Specsavers maar die kunnen mijn klacht niet verhelpen laat staan ze er iets aan gaan doen. Ik heb twee brillen beide Boss Orange met de zelfde klacht !!

Gewenste Oplossing:

Als er een oplossing komt !! waren in aanschaf best dure monturen maar heb er weinig plezier van met name de huid irritatie zeker met het warme weer van de laatste tijd was geen pretje en het aanzicht met al die stukken verf eraf is ook geen beste reclame.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Hugo Boss

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Hugo Boss nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Lucien Sandifort