Klacht: Mondklachten met nieuwe Rapid tandpasta

op 30 juli 2017 over Sensodyne in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Al vele jaren gebruik ik Sensodyne Rapid. Na enkele dagen de nieuwe tube te gebruiken, is mijn mond geïrriteerd, heb ik een beetje uitslag in mijn gezicht plus een dikke zweer die mijn kin volledig beheerst. Ik ben gestopt. Hopelijk vind ik betere tandpasta…

Gewenste Oplossing:

Gelieve dit uit de handel te nemen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Sensodyne

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Sensodyne nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Micheline Beevers