Klachten over Mondial Assistance - Elvia

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Mondial Assistance - Elvia in de categorie Verzekering. Bovenaan deze pagina staat het... Lees meer >

Statistieken van Mondial Assistance - Elvia in de categorie Verzekering

0 klachten gemeld

Tijdslijn

Ik voel mij opgelicht door de verzekerings-mij. Mondial Assistance. Voor mijn reis van 5 maanden naar Canada heb ik bij de aanschaf van mijn ticket bij Air Transat een annulerings-verzekering afgesloten. Doordat de gezondheidstoestand van mijn oude moeder verslechterde, kreeg ik... Lees meer

we zijn 12 dagen naar turkye geweest waarvan we 7 dagen kwijt waren aan ziekenhuis opname en herstel op hotelkamer. onze dochter kreeg naar 5 dagen oorontsteking aan beide oren en moest dit operatief laten verwijderen. nu hebben we een schade formulier... Lees meer