Klacht: Mondeling examen motor

op 05 oktober 2017 over CBR in de categorie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een mondeling examen gehad voor de motor, daarbij had ik 1 vraag te veel boven op de toegestaande aantal vragen die je fout mag hebben, nou heb ik examen gehad van een mevrouw en die begreep zelf ook niet dat het antwoord fout was, de mevrouw had namelijk hetzelfde antwoord als mij. Graag wil ik tekst en uitleg want ik ben het hier niet over eens.

Gewenste Oplossing:

Telefonisch contact al gehad, word binnen twee werkdagen terug gebeld, zou graag uitleg willen of aanpassing in examen mits nieuwe examen of aangepast aantal fouten

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over CBR

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over CBR nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Koosdamen