Klacht: Moet 6 pakketten betalen waarvan ik niks van weet

op 15 september 2017 over Splendid club in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik werd benaderd door 2 mannen op een zaterdag en werd verteld dat ik gratis boeken kon krijgen voor mijn kindje. Alleen de verzend kosten moest ik betalen. Er werd voor mijn rekeningnummer gevraagd, maar had ik niet gegeven.
Vandaag 15 september 2017 krijg een herinneringsbrief met een betalingsachterstand dat ik hun een bedrag van 9.95 euro verschuldigd ben en dat ik ook nog 49.70 euro moet betalen voor 6 pakketten die ik besteld heb. Maar een eerste brief van 3 augustus heb ik nooit ontvangen en de 6 pakketten had ik ook nooit besteld.
Heb probeert om op te zeggen, maar lukt ook niet.

Gewenste Oplossing:

de man had verteld dat ik alleen 7.95 euro verzendkosten moest betalen, dus dat kan ik doen en niks extra. Wil ook geen abonnement hiervan.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Splendid club

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Splendid club nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door rikiboy