Klacht: moederdag cadeau na 3 weken nog niet binnen

op 25 mei 2020 over Bestecanvas.nl in de categorie Fotoservice

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn moederdag cadea was na 3 weken nog niet binnen. Na meerder malen contact gehad te hebben word er nu verteld dat mijn verzend adres niet goed zou zijn. Alles nagelopen in de bestelmail en mijn adres klopt wel degelijk. Al 3 keer om een annulering van mijn betaling verzocht maar door mij ”tegemoet” te komen willen ze de extra verzendkosten wel betalen door die op zich te nemen.

Gewenste Oplossing:

Geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bestecanvas.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bestecanvas.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door maikelwillemsen